Aktuális

Végleg bezár Toronyban a takarékszövetkezeti kirendeltség

2019. január 23.

Felsőcsatáriakat is érintheti a hír: január 31-én végleg bezár Toronyban a takarékszövetkezeti kirendeltség. Erről a Nyugat Takarék Szövetkezet küldött hivatalos értesítést Torony Község Önkormányzatának.

Hivatalos értesítést küldött a Nyugat Takarék Szövetkezet Torony Község Önkormányzatának arról, hogy 2019. január 31-én végleg bezár a településen lévő takarékszövetkezeti kirendeltség.

Mint közlik, nagy szervezeti változásokon ment át tavaly a takarékszövetkezeti szektor, ennek során jött létre a Győr-Moson-Sopron és a Vas megyei takarékszövetkezetek egyesülésével, győri székhellyel a Nyugat Takarék Szövetkezet. A cél a piac kihívásaihoz jobban alkalmazkodni tudó pénzintézet létrehozása volt.

E folyamat része volt a fiókhálózat működésének figyelése, minden szempontot felölelő elemzése. A folyamatokat figyelembe véve, a hatékonyság, a termelékenység, a versenyképesség növelése érdekében a Nyugat Takarék Szövetkezet igazgatósága úgy határozott, hogy számos egység, köztük a toronyi kirendeltség 2019. január 31-én végleg bezár.

Az ügyfelek nyilván személyre szóló értesítést is kapnak arról, hogy hol intézhetik ezentúl a banki ügyleteiket. Arról azonban egyelőre nincs hír, mi lesz a kirendeltség épületében lévő ATM sorsa.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!