Aktuális

Felsőcsatár két csapattal jótékonykodott a focitornán

2019. február 19.

A nevezési díjakból, a megvásárolt kezdőrúgásokból és a felajánlott adományokból összesen több mint 800 ezer forint gyűlt össze a perenyei kisfiú, Olivér gyógykezelésére a Toronyban megrendezett jótékonysági focitornán.

A Sé Sportegyesület és az Atlantisz Sé Sport­egyesület kezdeményezésére nagyszabású jótékonysági teremlabdarúgó tornát rendeztek a közelmúltban a toronyi iskola sportcsarnokában a perenyei kisfiú, Olivér gyógykezelésének támogatására. A tornán összesen tizenhat csapat vett részt, Felsőcsatár két együttessel nevezett. Az esemény fővédnöke a Haladás magyar válogatottsági rekorder kapusa, Király Gábor volt. A két napos tornát Olivér is többször is meglátogatta a szüleivel – adta hírül a vaol.hu.

A nevezési díjakból, a megvásárolt kezdőrúgásokból és a felajánlott adományokból összesen több mint 800 ezer forint gyűlt össze a perenyei kisfiú  gyógykezelésére.

A focitornát végül a Nárai csapata nyerte, a második helyen az Atlantisz Sé SE végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára az Egyetemi SE együttesének a tagjai állhattak fel.

A torna szervezői, Nagy Róbert, Horváth László és Süle József Richárd mindenkinek megköszönték a támogatást, a segítő munkát, és azzal az összegzéssel búcsúztak, miszerint ismét sikerült bizonyítani, hogy összefogással a kis közösségek is képesek nagy dolgok megvalósítására.

Borítóképünkön a tornagyőztes Nárai csapatának néhány tagja, a fotó eredetije a vaol.hu-n jelent meg.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!