Aktuális

Egymilliós támogatás a MAM-tól a felsőcsatári tűzoltóknak

2019. április 4.

Egymillió forintos támogatást adott a vaskeresztesi székhelyű MAM Hungária Kft. a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Testületnek a tároló épület garázskapuinak beszerzésére, beszerelésére, illetve az egyesület működésére.

Egymillió forintos támogatást adott a MAM Hungária Kft. a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Testületnek a tároló épület garázskapuinak beszerzésére, beszerelésére és az egyesület működésére. Ebből az összegből 900 ezer forintot fordítottak a kapuk beszerzésére, 100 ezer forintot pedig a működésre, amit egy egyéves megállapodási szerződéssel pecsételtek meg – tájékoztatott Biroczki Zoltán parancsnok.

Nem ez az első támogatás a MAM részéről. Már 2016-ban is adományoztak egy komoly összeget az egyesületnek. Akkor a tűzoltóautó vásárlását támogatták ezer euróval, amiért a felek hároméves megállapodási szerződést írtak alá egymással. Ez a szerződés járt le ennek az évnek az elején, és ezért is kereste meg a kft.-t az egyesület két vezetőségi tagja, Feigl Tamás és Feigl Konrád, valamint Kratochvill Attila polgármester.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a MAM Hungária Kft.-nek. Vezetőknek és dolgozóknak egyaránt – tette hozzá Biroczki Zoltán.

A garázskapukat azóta már be is építették, amint az a mellékelt fotókon is látszik.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!