Aktuális

Súlyos csapást mért a Nádasd vasárnap a Felsőcsatárra

2019. április 16.

Kiütéses győzelmet aratott vasárnap Felsőcsatáron a dobogós helyek valamelyikére pályázó Nádasd együttese a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott mérkőzésen.

Ez volt a huszonnegyedik forduló, most kapta a legtöbb gólt a Felsőcsatár.

Felsőcsatári KSK-Club Walnut-Nádasd FC 1-8 (1-5)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Veres (Kiss M), Horváth L., Simon K., Kiss M. – Horváth Sz., Krancz Gy. (Windisch), Kopácsi (Takács), Schmalzl (Cseri B.) – Tieber, Böhm

Érdekesség:

A 9. percben már 3-0-ra vezettek a vendégek, esélyt se hagyva a hazaiaknak a kibontakozásra. Az első fél óra végén négy perc alatt megint kétszer is zörgött a Felsőcsatár hálója, s ekkor már látszott, hogy elúszott a meccs. A félidő vége előtt Horváth Sz. szépített, de a második játékrész elején jöttek az újabb vendég gólok. A 68. percben beállt a végeredmény. Mindkét csapat egy-egy játékosát kiállították, a Felsőcsatárból Böhm Ákos távozott idő előtt.

A Felsőcsatár maradt a 14. helyen. Nagypénteken Körmenden lehet(ne) javítani a pozíción, ám ez egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen az ellenfél a második helyen áll, és komolyan küzd a bajnoki aranyéremért. A meccs fél 5-kor kezdődik. Húsvétvasárnap pedig a 10. helyezett Nárai érkezik Felsőcsatárra, ellenük talán sikerül a pontszerzés. Kezdés ugyancsak fél 5-kor.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Club Walnut-Nádasd FC 5-4 (0-2)

A fiatalok vesztes helyzetből fordítottak, a hazai Tieber Benjamin három gólt szerzett.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!