Aktuális

Megjelent a Rozmaring faluújság idei első száma

2019. április 24.

Húsvétra megjelent a felsőcsatári faluújság, a Rozmaring idei első száma. A település lakóinak postaládájába már az ünnepek előtt eljuttatták a lap egy-egy ingyenes példányát. Mostantól itt is el lehet olvasni az újság cikkeit.

“Önkormányzatunk az idén is több pályázat segítségével próbálja fejleszteni a falut. A LEADER közösséghez beadott két pályázatunk is nyert. Az egyikből kerékpáros pihenőhely létesül a kocsmával szemben a régi játszótér helyén. Ezt egy fahídon keresztül lehet majd megközelíteni, és kültéri pingpongasztal, kültéri sütőhelyek, padok, kerékpártárolók lesznek elhelyezve. Ezt indokolja a megnövekedett kerékpáros turisták száma, de a helyiek is használhatják.

A másik pályázat segítségével augusztus 18-án tartunk egy nagyszabású rendezvényt. Ezen fényképes kiállításon lehet megismerni a 130 éves tűzoltó egyesületet, a 300 éves kápolnát, valamint az első hivatalos bejegyzés szerint 775 éves falut is. E rendezvényen kerül felavatásra és felszentelésre az új tűzoltó szertár, és szeretnénk átadni a kerékpáros pihenőt és a sportparkot” – írja a többi között az újságban megjelent cikkében Kratochvill Attila polgármester.

A továbbiakat itt lehet elolvasni:

Rozmaring2019április

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!