Aktuális

Értékes felsőcsatári győzelem a kiesés elleni harcban

2019. május 2.

Ha nehezen is, de megszerezte a három pontot szerdán a Felsőcsatár a kiesés elleni harcban az utolsó helyezett Viszák legyőzésével a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

A 28. fordulót rendezték május 1-jén.

Felsőcsatári KSK-Viszák KSE 1-0 (0-0)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Csoknyai, Horváth L., Varga (Takács B.), Horváth Sz. – Böhm, Kopácsi (Veres), Schmalzl (Kulics), Tieber – Virág, Simon K. (Windisch)

Érdekesség:

Nagy küzdelem jellemezte az első félidőt, de egyik csapa se tudott gólt lőni. A második játékrészben aztán a 60. percben a hazaiak részéről Simon K. betalált, ami viszont nem nyugtatta meg, sőt: inkább felpaprikázta a csapatokat. Egymás után osztotta ki a játékvezető a sárga lapokat, a Felsőcsatár négy, a vendég Viszák két játékosa sárgult be. A hazaiak négy helyen cseréltek, és végül megszerezték a rendkívül fontos három pontot.

A csapat visszakapaszkodott a tabellán a 14. helyre. A Felsőcsatár vasárnap a hetedik helyezett Balogunyom vendége lesz, a mérkőzés 5 órakor kezdődik. A következő ellenfél az ősszel öt gólt rúgott Felsőcsatáron.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Viszák KSE 6-3 (3-0)

A hazaiak csapatából Hérics Richárd mesterhármast ért el.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!