Aktuális

Már a helyükön vannak a szabadidős sportpark elemei

2019. május 10.

A kivitelezők felszerelték a volt játszótér helyén kialakítandó szabadidős egészség és sportpark egyes elemeit, néhányan már ki is próbálták, hogy milyen gyakorlatokat lehet végezni a “szereken”. Ez persze csak a kezdet.

Húzódzkodás, tolódzkodás, has- és hátizom erősítés, fekvőtámasz, lépcsőzés, létramászás – néhány lehetőség azok közül a gyakorlatok közül, amiket el lehet majd végezni Felsőcsatáron, a vegyesbolttal szemben lévő egykori játszótéren kialakítandó szabadidős egészség és sportpark már meglévő eszközein.

Az önkormányzat pályázaton nyerte a pénzt az úgynevezett B-típusú sportpark kialakítására. A mintegy 70 négyzetméteres, kifejezetten erre a célra készült anyagokból és eszközökből felépített “gyakorlótér” létrehozásával azt szeretnék, ha a lakosság egyre nagyobb része venne részt a szabadidősportokban, ezáltal növekedjen a sportra fordított idő, kerüljön előtérbe az egészséges életmód.

Képeken mutatjuk, hogyan néz ki jelenleg a sportpark:

A park fejlesztése ezzel még nem fejeződött be, ugyanis egy másik pályázat segítségével kerékpáros pihenőhely is létesül a területen, amit majd fahíddal lehet megközelíteni a Nardai vízfolyáson keresztül.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!