Aktuális

Nagyon fontos három pont a bennmaradásért

2019. május 14.

Nagy küzdelemben legyőzte a riválisát vasárnap a Felsőcsatár hazai pályán, így egyre biztosabb, hogy a csapat megőrzi a pozícióját a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Ez volt a 30. forduló mérkőzése.

Potyogtak a sárga lapok a találkozón.

Felsőcsatári KSK-Csákánydoroszlói KSE 4-3 (1-2)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Varga P., Horváth L., Simon K. (Windisch), Kiss M. – Horváth Sz., Krancz Gy., Schmalzl, Tieber – Böhm (Kopácsi), Takács B. (Veres T.)

Érdekesség:

A 12. percben a hátvédet játszó Varga P. szerezte meg a vezetést a Felsőcsatár számára, ám az első fél óra végén egyenlítettek a vendégek, sőt: a 39. percben újra a Csákánydoroszló lőtt gólt. A második félidő szerencsésen indult a hazaiak számára, Horváth Sz. büntetőből egyenlített. Óriási küzdelem vette kezdetét, a felsőcsatári játékosok szinte a kapujukhoz szorították az ellenfelet, és 8 perc alatt Schmalzl (képünkön) és Simon K. révén két újabb góllal tették élvezetessé a mérkőzést. Schmalzl Gábornak ez volt a 8. találata az idényben, így ő vezeti a házi góllistát. A vendégek a 85. percben szépítettek. A sárga lapok számát illetően is a Felsőcsatár “győzött” 4-2 arányban.

A hazaiak megőrizték a helyüket a tabellán, pontszámban pedig beérték a 14. helyen tanyázó Ják együttesét.

A Felsőcsatár vasárnap Rábatótfalun vendégeskedik, az ellenfél a 12. helyről várja a fél 6-kor kezdődő mérkőzést.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Csákánydoroszlói KSE 0-2 (0-1)

A fiatalok nem bírtak a tabellán 5. helyezett Csákánydoroszló ifivel.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!