Aktuális

Fél óra alatt öt gólt kapott Rábatótfaluban a Felsőcsatár

2019. május 20.

A hazaiak hét találatára csak eggyel tudott válaszolni a Felsőcsatár Rábatótfaluban, ráadásul az utolsó fél órában öt gólt lőtt a győztes a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában a 31. forduló mérkőzésén.

Az ősszel még döntetlenre hozta a találkozót a két csapat, most viszont a találkozó végén osztálynyi különbség mutatkozott közöttük.

Rábatótfalui SE-Felsőcsatári KSK 7-1 (2-1)

Felsőcsatári KSK: Virág Á. – Veres, Csoknyai, Horváth L. (Windisch), Simon K. – Kiss M., Horváth Sz., Varga P., Schmalzl (Pock) – Takács B., Böhm

Érdekesség:

Kiegyenlített volt a játék az első fél órában, s bár a hazaiak két gólos előnyre tettek szert, a Felsőcsatár Varga P. révén szépített, és úgy tűnt, hogy a továbbiakban is méltó ellenfele lesz a hazaiaknak. Mindez így is történt a 62. percig, amikor újabb gólt lőttek a rábatótfaluiak. Innentől kezdve viszont alárendelt szerep jutott a vendégeknek, szétesett a játékuk, így a hazaiak kedvük szerint érték el az újabb találataikat. Hét gólig meg se álltak, szerencsére vége lett a mérkőzésnek.

A Felsőcsatár – három fordulóval a bajnokság vége előtt – továbbra is a 15. helyet foglalja el, tehát nincs kieső pozícióban, de sok múlik a további mérkőzéseken. Vasárnap a 14. helyezett Ják érkezik Felsőcsatárra, a meccs fél 6-kor kezdődik. A hazaiaknak kötelező a győzelem, ha nem szeretnék a véletlenre bízni a sorsukat.

Ifi:

Rábatótfalui SE-Felsőcsatári KSK 4-2 (1-0)

A Felsőcsatár mindkét találata Tieber Benjamin nevéhez fűződik, a játékos nyolc találatnál tart a jelenlegi bajnokságban.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!