Aktuális

Szoros mérkőzésen értékes három pontot szerzett a Felsőcsatár

2019. május 29.

A 90. percben szerzett találattal legyőzte vasárnap a Felsőcsatár a Ják együttesét hazai pályán a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. A Felsőcsatár ezzel meg is előzte a riválisát a tabellán, most a 14.

Már csak egyszer lép pályára a csapat ebben a bajnokságban.

Felsőcsatári KSK-Jáki SE 4-3 (1-2)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Csoknyai, Simon K. (Takács B.), Kiss M. (Veres T.), Horváth Sz. – Krancz Gy., Schmalzl (Kopácsi), Tieber, Böhm – Horváth L., Varga P.

Érdekesség:

A Felsőcsatár szinte lekopírozta a Csákánydoroszló elleni két héttel korábbi mérkőzést. Félidőben még a vendégek vezettek, a hazaiak gólját 0-2-es állásnál Schmalzl (képünkön) lőtte. A második játékrészben aztán nagy harc kezdődött, ami abból is kitűnik, hogy a játékvezető hét sárga és egy piros lapot osztott ki, az utóbbit a hazaiak játékosa, Horváth L. kapta. Addigra azonban a Felsőcsatár Horváth Sz. és Varga P. révén a maga javára fordította az állást. Az 57. percben azonban egyenlített a Ják, de a hazaiak nem hagyták annyiban, újabb rohamokat vezettek. Ennek a 90. percben lett meg az eredménye, amikor Horváth Sz. eldöntötte a három pont sorsát a Felsőcsatár javára.

A Felsőcsatárnak ez volt az utolsó előtti játéknapja, mivel két hét múlva szabadnapos lesz a csapat. Addig azonban még Körmendre látogat, ahol a Téglagyár együttesével csap össze. A vasárnapi ellenfél a 13. helyet foglalja el, egy ponttal előzi meg a Felsőcsatárt, így vendég győzelem esetén akár helyet is cserélhet a két csapat.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Jáki SE 1-2 (1-1)

A felsőcsatári fiatalok sorozatban negyedszer kaptak ki, a 11. helyen tanyáznak a tabellán.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!