Aktuális

Háromszor vezetett, mégis alulmaradt a Felsőcsatár

2019. június 3.

Gólzáporos mérkőzésen, háromszori vezetése ellenére 7-5-re kikapott a Felsőcsatár vasárnap Körmenden a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában az utolsó előtti fordulóban.

Vasárnap, az utolsó játékkörben a Felsőcsatár szabadnapos lesz, így befejezte a küzdelmeket.

Körmendi Téglagyári SE-Felsőcsatári KSK 7-5 (4-4)

Felsőcsatári KSK: Virág Á. (Kopácsi G.) – Veres, Csoknyai, Windisch (Takács B), Varga P. – Simon K., Kiss M. (Cseri B.), Horváth Sz., Krancz Gy. – Schmalzl, Böhm

Érdekesség:

Már az első percekben egymásnak estek a csapatok az alsóházi rangadón, Varga P. révén a 4. percben a vendégek szerezték meg a vezetést. A házigazda a 12. percben egyenlített, de alig 10 perccel később már 3-1 volt az állás a Felsőcsatár javára. A gólokat Csoknyai és Varga P. lőtte. Újabb negyed óra elteltével a Körmend egyenlített, de a 36. percben Simon K. találatával harmadszor is vezetéshez jutott a Felsőcsatár. A félidőt egállal fejezték be a csapatok. A második félidőben a hazaiak folytatták a gólgyártást, 7-4-re elhúztak. A 90 percben Schmalzl még szépített, de a házigazdák örülhettek a 3 pontnak. Közben két kiállítás is történt, a Felsőcsatárból Cseri B. hagyta el idő előtt a pályát.

A csapatok helyezése nem változott, a Körmend maradt a 13., a Felsőcsatár pedig a 14. Utóbbi befejezte a küzdelmeket, a jövő vasárnapi utolsó fordulóban szabadnapos lesz. Ez azt jelenti, hogy a helyezése még változhat, ugyanis a Ják – győzelme esetén – megelőzheti a Felsőcsatárt.

Ifi:

Körmendi Téglagyári SE-Felsőcsatári KSK 3-9 (1-4)

A felsőcsatári fiatalok a 11. helyen fejezték be, a pozíciójuk már aligha változik.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!