Aktuális

Szerdai könyvtárlátogatás után pénteken óvodai évzáró

2019. június 6.

Június 7-én, pénteken délután fél 4-kor tartja az évzárót a felsőcsatári óvoda a helyi kultúrházban. Az intézmény dolgozói szeretettel hívják és várják az eseményre a gyerekek szüleit, nagyszüleit, családtagjaikat és ismerőseiket.

Miközben az óvodások az évzáróra készültek, múlt szerdán szakítottak időt arra is, hogy – a korábbi években megszokottak szerint – meglátogassák a felsőcsatári könyvtárat.

A gyerekek körében népszerű program során megismerkedhettek a könyvtár gazdag állományával, elsősorban is a nekik szóló mesekönyvekkel, majd rajzolni támadt kedvük. Két témát választottak.

Az egyik a legfrissebb élmény, a könyvtárlátogatás megörökítése volt, míg a másik a hegyi kápolnánál az előző hétfőn bemutatott püspöki szentmise, amin az óvodások is részt vettek.

A legjobb rajzokat a könyvtáros segítéségével be is szkennelték, aztán a számítógép képernyőjén nézegették az alkotások digitális változatát. S hogy még nagyobb legyen az élmény: ugyancsak a könyvtár számítógépein nézték végig a püspöki szentmisén készült fotókat. Sokan örömmel és meglepetten fedezték fel magukat és az ismerősöket a képeken.

A könyvtárlátogatás végén mind a 24 óvodás egy-egy újságot kapott ajándékba.

Íme, az egyik legjobban sikerült rajz a kápolnáról:

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!