Aktuális

Kisfilm készült a felsőcsatári iskola elmúlt tanévéről

2019. július 4.

Ez történt velünk az idén… címmel több mint 11 perces kisfilm készült a Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola 2018/2019-es tanévéről. Se szeri, se száma a megörökített eseményeknek, érdemes végignézni.

Őszi és tavaszi papírgyűjtésből gyarapodtak az osztálykasszák, beültették virágokkal az iskola főépülete előtt kialakított sziklakertet, óvodások látogatása az intézményben, budapesti kirándulás, Halloween parti, rajzpályázat az állatok világnapja alkalmából, megemlékezés 1956-ról, ismerkedés a különféle szakmákkal a pályaorientációs napon, Mikulás-ünnepség, karácsonyi kézműves vásár, korcsolyázás Szombathelyen, furulyabemutató, farsangi mulatság, közlekedésbiztonsági vetélkedő, költészet napi versmondás, regionális horvát nyelvi verseny, Grajam énekverseny, egészségnap, horvát és német testvér kapcsolatok ápolása, horgászat, madarak és fák napja, családi nap, kirándulás Erdélyben, sportversenyek – ezek azok az események, történések, amelyeknek a pillanatfelvételei helyet kaptak a videóban.

Ennél persze sokkal több minden történt az iskolában az elmúlt tanévben. Kecskés Ákos tanár videóját és további filmeket, fotókat az iskola honlapján lehet megtekinteni.

 

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!