Aktuális

Befektetőkre vár a felsőcsatári határőr laktanya

2019. augusztus 6.

Értékesítésre kínálják a felsőcsatári egykori határőr laktanya épületét és a hozzá tartozó egyéb építményeket. Az eladók szerint elsősorban befektetők érdeklődésére tarthat számot az összesen 1700 négyzetméteres ingatlan.

A Néphadsereg utcában található egykori határőr laktanya épületét kínálják eladásra az egyik ingatlanos portálon, a hirdetés a Városi Ingatlaniroda kínálatában jelent meg. Nettó 130 millió forintot kérnek a lakatlan, de jó állapotban lévő épületért, a hozzá tartozó garázsokért és istállókért, valamint a csaknem 13 ezer négyzetméteres területért. (Ehhez jön hozzá az általános forgalmi adó.)

A hirdetés elsősorban a befektetők figyelmét igyekszik felhívni, hiszen – mint írják – óriási lehetőség van az épületben és az azt övező térségben. Csendes, nyugodt, biztonságos a környék, mégis tele van lehetőségekkel. “Alakítson ki belőle szállodát, panziót, sportközpontot, gyerektábort vagy akár lakásokat!” – szól az ajánlat, ami így folytatódik:

“A híres borvidék, a kőszegi hegy, Ausztria közelsége számos programot és felfedezést kínál az ide látogatóknak. Vagy éljék át újra a katonaságot az ide látogatók!”

Az kétségtelen, hogy a háromszintes, összesen 1700 négyzetméteres laktanya épületéhez rengeteg emlék, történet, élmény tartozik. Az persze eléggé kérdéses, hogy a leendő vevők között lesznek majd olyanok, akit ténylegesen is átélték ezeket az emlékeket, történeteket, élményeket.

Kíváncsian várjuk, milyen irányt vesz a felsőcsatári határőr laktanya sorsa.

A felvételeket az ingatlanos hirdetésből kölcsönöztük. További részleteket itt lehet olvasni.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!