Aktuális

Döntetlennel búcsúzott a kupasorozattól a Felsőcsatári KSK

2019. augusztus 29.

Alacsonyabb osztályú ellenfél otthonában, Bucsuban játszott kupameccset szerdán a Felsőcsatár együttese, amely döntetlent ért el, ám ez azt jelenti, hogy kiesett a további küzdelmekből. Ez volt a sorozat második köre.

Bucsu KSK-Felsőcsatári KSK 3-3 (1-2)

Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 2. forduló.

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Takács B. (Schmalzl), Horváth L. (Dömötör), Cobzaru (László Sz.), Horváth Sz. – Krancz Gy., Podlaviczki (Kulics), Cseri, Virág Á. – Czlenner, Veres

A mérkőzés első pillanatától kezdve támadólag lépett fel a Felsőcsatár, a csapat Cseri (képünkön) révén már a 2. percben meg is szerezte a vezetést. Öt perccel később jött az újabb gól, az Cobzaru nevéhez fűződik. Az eredmény láthatóan sokkolta a hazaiakat, míg a vendégek nyugodtabb tempóra váltottak. Balszerencsére az első félidő lefújása előtt a felsőcsatári Horváth L. öngólt vétett, így minimálisra olvadt az előny.

A második félidő aztán nem várt fordulatokat hozott. A 70. percig inkább a sok csere adott feladatot a dirigenseknek, majd a 72. percben büntetőhöz jutott a Felsőcsatár, amit Horváth Sz. értékesített. Ezzel bebiztosította a vezetését a vendégcsapat, a játékosai mégse dőlhettek hátra. Két perccel a vége előtt a Bucsu kapott 11-est, amivel 2-3-ra módosult az állás. Jött a hosszabbítás, majd egy vitatható hazai gól a 92. percben. Elég annyit hozzátenni, hogy a Bucsu góllövője egyúttal sárga lapot is kapott.

A döntetlen viszont a Bucsunak kedvezett, mivel alacsonyabb osztályban játszik. Így a hazaiak várhatják a további sorsolást, míg a Felsőcsatár elbúcsúzott az idei kupasorozattól.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!