Aktuális

A harmadik fordulóban sem sikerült a pontszerzés

2019. szeptember 3.

Három forduló után még mindig pont nélkül áll a tabellán a Felsőcsatári KSK a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

A Szentpéterfa otthonában pedig volt lehetőség javítani.

Szentpéterfai SE-Felsőcsatári KSK 2-1 (0-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. (Kossuth) –  Veres, Czlenner (Cseri), Cobzaru, Horváth Sz. – Krancz Gy., Schmalzl (Kopácsi), Tieber, Böhm – Horváth L., Varga P. (Takács B)

Ezúttal is küzdelmes mérkőzést vívtak egymással a csapatok, itt-ott durvaság is előfordult, a játékvezető az első 45 percben egy sárga és egy piros lapot osztott ki a hazai játékosoknak. Az első gólt a Szentpéterfa szerezte, kevéssel a második játékrész megkezdése után. Erre a vendégektől Cseri a 65. percben válaszolt, de közben is jöttek az újabb hazai sárgák, szám szerint kettő. Negyed órával a vége előtt újra vezetést szerzett a Szentpéterfa, amit viszont a vendégek tűrtek kevésbé, így ketten közülük is besárgultak.

A 15 csapatos mezőnyben már csak három csapat nem szerzett pontot, az egyik a Felsőcsatár. Ezen vasárnap hazai pályán lehet javítani, a fél 5-kor kezdődő mérkőzésen a három pontos Táplán lesz az ellenfél.

Ifi:

Szentpéterfai SE-Felsőcsatári KSK 3-0 (2-0)

A fiatalok egy győzelemmel és két vereséggel a nyolcadikok.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!