Aktuális

Megszerezte az őszi idényben az első győzelmét a Felsőcsatár

2019. szeptember 9.

A negyedik fordulóig kellett várni, hogy megszerezze az első győzelmét az őszi idényben a Felsőcsatár együttese a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. A Táplán volt a vesztes fél.

Hazai pályán gyűjtötte be vasárnap a három pontot a Felsőcsatár.

Felsőcsatári KSK-Tápláni KSK 2-0 (1-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. –  Veres, Czlenner (Varga P.), Podlaviczki (Cseri), Cobzaru – Kopácsi (Dömötör), Horváth Sz., Krancz Gy. (Windisch), Schmalzl (Virág) – Böhm, Horváth L.

Győzelemre játszó csapatot láthattak a hazai nézők rögtön a mérkőzés kezdetétől, Kopácsi (képünkön) már az 5. percben betalált, így felsőcsatári részről kissé megnyugodva folytatódott a küzdelem. Az első fél óra végén Czlenner, míg a 42. percben Veres kapott sárga lapot. “Viszonzásul” a második félidő elején a játékvezetők kiállították a Táplán egyik játékosát.

A 62. percben büntetőhöz jutott a hazai gárda, amit Horváth Sz. értékesített. Ezzel bebiztosította a vezetést a Felsőcsatár. A következő percekben mindkét csapat több cserét is végrehajtott, majd küzdelmes fél óra következett. A hazaiak részéről újabb két sárga lap talált gazdára, Krancz Gy. és Virág kapott büntetést, de egy sárga lap kijutott a vendégeknek is. A mérkőzés állása nem változott, így a Felsőcsatár megszerezte az őszi idény első győzelmét. Ezzel a 10. helyet foglalta el a tabellán.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Tápláni KSK 4-1 (0-1)

A fiatalok a második félidőben nyújtott teljesítményükkel megérdemelten nyertek, a hetedik helyről várják a folytatást. Hérics R. három gólt szerzett a mérkőzésen.

Jövő vasárnap a Rábatótfalu látja vendégül a Felsőcsatárt, a mérkőzés fél 5-kor kezdődik. Az ellenfél az eddigi négy meccséből kettőt megnyert. A legutóbbi rábatótfalui “vendégszereplésén”  – májusban – hét gólt kapott a Felsőcsatár.

 

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!