Aktuális

Idegenben is megszerezte az első győzelmét a Felsőcsatár

2019. szeptember 16.

Újabb három pontot gyűjtött be vasárnap a Felsőcsatár csapata, az ötödik fordulóban ezúttal a Rábatótfalu együttesét győzte le idegenben a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

A remek csapatjáték meghozta az eredményt.

Rábatótfalui SE-Felsőcsatári KSK 0-2 (0-2)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. –  Horváth L., Cobzaru, Horváth Sz., Podlaviczki – Krancz Gy., Kopácsi (Takács B.), Schmalzl (Czlenner), Tieber –  Böhm, Varga P.

Masszív csapatként kezdte a játékot a Felsőcsatár a Rábatótfalu otthonában, ahol Böhm (képünkön) révén már a 14. percben sikerült is megszerezni a vezetést. Ez kissé meg is zavarta a hazaiakat, akik nem tudták felvenni a ritmust, és újabb negyed óra elteltével már két gólos hátrányból voltak kénytelenek folytatni. A 30. percben Schmalzl volt eredményes.

A második félidőben sem sokat változott a játék képe, a hazaiak igyekeztek újítani, de a vendégek továbbra is meghiúsították a rábatótfaluiak kezdeményezéseit. Igaz, a mérkőzés derekán jó tíz perc leforgása alatt három sárga lapot is begyűjtöttek a felsőcsatári játékosok, de az eredmény nem változott. A vendégek megérdemelten szerezték meg az újabb három pontot.

A Felsőcsatár öt mérkőzés után hat ponttal a tizedik helyre jött fel. Vasárnap az eddig gyengélkedő, a tabella 11. helyén tanyázó Nádasd lesz a vendég Felsőcsatáron, a meccs 4 órakor kezdődik.

Ifi:

Rábatótfalui SE-Felsőcsatári KSK 2-1 (0-1)

A fiatalok az eddigi két győzelmükkel a nyolcadik helyen állnak.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!