Aktuális

Nem sok esélyt adott a Körmend a Felsőcsatárnak

2019. szeptember 30.

Szombaton Körmenden lépett pályára a Felsőcsatár, és 5-1-es vereséget szenvedett a Tutitextil ellen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott mérkőzésen. Ez volt az őszi idény 7. fordulója.

Múltidézés: a tavalyi bajnokságban vendégként ugyancsak 5-1-re, pályaválasztóként pedig 12-1-re verte a körmendi gárda a Felsőcsatárt.

Tutitextil Körmend VSE-Felsőcsatári KSK 5-1 (3-1)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Takács (Dömötör), Podlaviczki, Varga P., Horváth Sz., – Virág Á., Krancz Gy., Czlenner, Schmalzl – Windisch (Perlaki), Horváth L.

A hazaiak már a 10. percben megszerezték a vezetést, majd öt perc elteltével 2-0-ra növelték az előnyüket. A Felsőcsatár mintha nem érezte volna a játék ritmusát, így a 40. percben már három góllal vezetett az ellenfél. Szerencsére a félidő előtt Horváth Sz. szépített.

A második játékrészben sem sikerült nagyobb erőbedobásra késztetni a vendéglátókat, ennek ellenére a 60. és a 70. percben tovább növelték az előnyüket. A Felsőcsatárnak a cserék se segítettek ezen a mérkőzésen.

A Tutitextil célba vette a dobogót, most a negyedik a körmendi csapat, míg a Felsőcsatár a 12. helyről folytathatja. Vasárnap, október 6-án a listavezető, eddig pontot se vesztő Csákánydoroszló látogat Felsőcsatárra, a meccs délután 3 órakor kezdődik.

Ifi:

Tutitextil Körmend VSE-Felsőcsatári KSK 1-0 (0-0)

A fiatalok a 9. helyet foglalják el a tabellán.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!