Aktuális

Felsőcsatáron se veszített pontot az eddig veretlen listavezető

2019. október 7.

Nem forgott veszélyben vasárnap Felsőcsatáron az eddig még pontot se vesztő, listavezető Csákánydoroszló győzelme a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott mérkőzésen.

Az őszi idény nyolcadik fordulóját játszották a csapatok.

Felsőcsatári KSK-Csákánydoroszlói KSE 2-6 (0-1)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Horváth L., Cobzaru, Horváth Sz., Varga P. (Kulics) – Krancz Gy., Kopácsi (Takács B.), Schmalzl (Cseri), Böhm – Virág Á. (Windisch), Terentii (Czlenner)

Visszatekintő: A tavalyi bajnokságban ősszel Csákánydoroszlóban 2-2-es döntetlen játszott egymással a két csapat, tavasszal pedig Felsőcsatáron 4-3-ra a hazai együttes győzött.

A vasárnapi mérkőzésre a tavalyinál jóval erősebb gárdával érkezett a vendégcsapat, amely az eddigi hét meccséből valamennyit megnyerte, így vezeti a tabellát. A hazaiak az első tíz percben három sárga lapot is begyűjtöttek, ami azt (is) mutatta, hogy elég sok hiba csúszott a védekezésbe. Ennek ellenére nehezen bontakozott ki a vendégek játéka, és csak a 30. percben tudták megszerezni a vezetést.

A második játékrészben aztán felpörögtek az események. Rögtön a kezdés után Horváth Sz. révén egyenlített a Felsőcsatár, ám a vendégek – két sárga lap begyűjtése közben – negyed óra leforgása alatt két góllal válaszoltak. A 64. percben Czlenner találata újra felélesztette a hazai reményeket, és akár egyenlíthetett is volna a vendéglátó. Negyed órával a vége előtt azonban beleerősített a Csákánydoroszló, aminek három találat lett az eredménye, így 6-2-es vendég győzelemmel fejeződött be a találkozó.

A Felsőcsatár visszaesett a 13. helyre. Hét meccsből öt vereség és két győzelem a csapat mérlege. Vasárnap, október 13-án Tanakajdra látogat az együttes, az ellenfél erős középcsapatként a 7. helyen tanyázik. A meccs délután 3 órakor kezdődik.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Csákánydoroszlói KSE 1-3 (0-0)

A fiatalok két győzelemmel és öt vereséggel a tizenegyedikek.

 

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!