Aktuális

Újabb győzelmével feljebb lépett a Felsőcsatár

2019. november 12.

Megszerezte negyedik győzelmét a Felsőcsatár vasárnap hazai pályán a Balogunyom ellen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Az őszi idény tizenharmadik fordulóját játszották a csapatok a hétvégén.

A csapat két hellyel lépett előre a tabellán, most a tizenegyedik.

Felsőcsatári KSK-Balogunyom SE 1-0 (0-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Czlenner, Sipos, Horváth L., Cobzaru – Horváth Sz., Krancz Gy., Kopácsi, Böhm – Cseri (Veres T.), Varga P.

Küzdelmes, hajtós mérkőzést vívott egymással a meccs előtt a 13. és a 14. helyen tanyázó két csapat. Mindvégig érezhető volt, hogy sok múlik ezen a találkozón. Aki nyer, kétszeresen is felülkerekedik a másikon. Ennek megfelelően küzdöttek a játékosok mindkét oldalon, a nézők pedig örülhettek a jó játéknak. Amibe időnként hibák is becsúsztak, a hazaiak három, az ellenfél játékosai pedig két sárga lapot gyűjtöttek be a 90 perc során.

Egészen a 84. percig nem dőlt el semmi, ám akkor a hazaiak Cseri B. (képünkön) révén megszerezték a vezetést. Az utóbbi hetek mérkőzéseiből okulva, amikor az utolsó percekben bekapott gólokkal végül mégse sikerült pontot, illetve pontokat szerezniük a felsőcsatáriaknak, most minden idegszálukkal azon küzdöttek a csapat játékosai, hogy ne kapjanak gólt az utolsó negyed órában. Ez sikerült is, így meglett a győzelem, a megszerzett három pont pedig nagyon kellett ahhoz, hogy a csapat jó pozícióban folytassa az őszi szereplését.

Vasárnap a Felsőcsatár Őriszentpéterre látogat. A következő, a tabellán a tizenkettedik helyet elfoglaló ellenféltől is lehet pontot, illetve pontokat szerezni, amivel a Felsőcsatár tovább javíthatja a pozícióját. A meccs fél 2-kor kezdődik.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Balogunyom SE 1-3 (1-2)

A fiatalok három győzelemmel és nyolc vereséggel a tizenkettedikek.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!