Aktuális

Már a honlapunkról is indíthatja az elektronikus ügyintézést

2019. november 14.

Új menüponttal gazdagodott Felsőcsatár hivatalos honlapja. Ezentúl erről az oldalról is elindíthatják a magánszemélyek és a vállalkozók az elektronikus ügyintézést. Ehhez különféle segédletek és animációs filmek is rendelkezésre állnak.

Az oldalunk rendszeres látogatói nyilván észrevették, hogy hétfőtől új menüponttal gazdagodott Felsőcsatár közkedvelt hivatalos weboldala. Ez pedig az E-ügyintézés menüpont, ami a nyitóoldalon és az aloldalakon is folyamatosan megjelenik a jobb oldali gördülő hasábokon.

Akik rákattintanak az Intézze ügyeit elektronikusan! felirattal ellátott bannerre, azok az E-önkormányzat portál nyitó oldalára érkeznek. Ez pedig az önkormányzati ASP-rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. Itt lehet tájékozódni arról, hogy milyen feltételek mellett lehet használni a portál szolgáltatásait. Ha mindez nem lenne elég, további tájékoztató is letölthető az oldalról. Az ügyintézés bejelentkezéssel, az űrlapkitöltés pedig bejelentkezés nélkül történik.

Hogy pontosan milyen ügyekben és hogyan kell eljárni az e-ügyintézés során, arról az oldalunkon itt talál részletesebb tájékoztatást. Ugyanitt animációs kisfilmek is segítik az eligazodást. Ezekből kiderül az is, milyen ügyekben érdemes elektronikus ügyintézéshez folyamodni.

A weblapunk új szolgáltatásának elindításához a Toronyi Önkormányzati Hivatal munkatársai adtak segítséget. További felvilágosításért hozzájuk (is) lehet fordulni.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!