Aktuális

Nem csak a felsőcsatári csapaton múlott az újabb vereség

2019. november 18.

Nem sikerült a győzelem, ezzel együtt a tizenegyedik hely megtartása vasárnap Őriszentpéteren a felsőcsatári focicsapatnak a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott mérkőzésen.

A tizennegyedik fordulót rendezték a hétvégén.

Őriszentpéter SE-Felsőcsatári KSK 3-2 (0-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Czlenner, Horváth L., Cobzaru, Horváth Sz. – Varga P., Krancz Gy., Podlaviczki, Sipos M. (Terentii) – Cseri, Veres T. (Takács B.)

Kiegyenlített játék zajlott az első 45 percben, egyenlő játékerőt képviselő csapatok mérkőztek egymással, gól nem született, Cseri B. viszont besárgult. A második félidő aztán nem várt fordulatokat hozott. A hazaiak a 49. percben betaláltak, amit a felsőcsatári Horváth Sz. egy perc alatt kiegyenlített. Sőt: Cseri B. a 61. percben újabb gólt szerzett, így ekkor a vendégek álltak győzelemre. A hazaiak a 73. percben büntetőhöz jutottak, a felsőcsatári szabálytalanságot – nehezen tisztázható körülmények között – a bírók ráadásul három sárga lappal is büntették. Mindez nem volt elég. Két perccel az egyenlítést követően a hazaiak megint csak gólt rúgtak, így a maguk javára fordították az állást. A kedélyek azután se csillapodtak, aminek újabb felsőcsatári sárga lap lett a vége. Az események betetőzéseként pedig a felsőcsatári Horváth Sz.-t a játékvezető a 93. percben kiállította.

A vereség nyomán a Felsőcsatár csapata egy helyet hátrébb lépett a tabellán, most a tizenkettedik. Vasárnap a negyedik helyezett Gyöngyöshermán-Szentkirály érkezik Felsőcsatárra, a meccs délután 1 órakor kezdődik.

Ifi:

Őriszentpéter SE-Felsőcsatári KSK 3-1 (2-1)

A fiatalok ugyancsak a tizenkettedikek a bajnokságban.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!