Aktuális

Döntetlen az idényzárón, de még nem pihenhet a Felsőcsatár

2019. november 26.

Magabiztos játékkal döntetlent ért el a Felsőcsatár vasárnap idegenben a Gyöngyöshermán-Szentkirály ellen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában lejátszott idényzáró mérkőzésen.

A csapat azonban még nem pihenhet, hátra van a Nádasd elleni vasárnapi hazai meccs.

Gyöngyöshermán-Szentkirály SE-Felsőcsatári KSK 2-2 (1-1)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. –  Horváth L., Podlaviczki, Varga P. (Virág K.), Krancz Gy. – Kopácsi, Tieber, Böhm, Cseri – Veres, Sipos M. (Terentii)

Az első fél órában egyáltalán nem mutatkozott különbség a két csapat között, pedig a Gyöngyöshermán-Szentkirály a 4. helyről fogadta a 12. helyezett Felsőcsatárt. Küzdelmes percek után a 28. percben betaláltak a hazaiak, ám a vendégek Varga Patrik révén egy perc alatt kiegyenlítettek. Aztán a hatvanadik percig folytatódott a küzdelmes játék, ekkor mindkét csapat cserélt, a vendégek két friss erőt is bevetettek. Egy perccel később úgy tűnt, hogy hiába, ugyanis a Gyöngyöshermán büntetőből újra nyerésre állt. Szerencsére Kopácsi (képünkön) a 75. percben ezt is kiegyenlítette, így visszahozta a vendégek pontszerzési reményeit. Amik nem is szálltak el, dacára annak, hogy az utolsó percek megint mindkét részről sárga lapos figyelmeztetésekkel teltek.

A Felsőcsatár maradt a 12. helyen. Bár az idény utolsó fordulóját játszották a csapatok a hétvégén, a Felsőcsatárra vár még egy feladata. A hatodik fordulóban elmaradt, Nádasd elleni hazai mérkőzést pótolják a csapatok december 1-jén, a meccs délután 1 órakor kezdődik. Győzelem esetén a Felsőcsatár akár két helyet is előbbre léphet. Igaz, ez nem lesz könnyű, hiszen a Nádasd nyolc győzelemmel jelenleg a hatodik.

Ifi:

Gyöngyöshermán-Szentkirály SE-Felsőcsatári KSK 0-2 (0-1)

A fiatalok a 11. helyet birtokolják.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!