Aktuális

Döntetlennel és a 11. helyen zárta az őszt a Felsőcsatár

2019. december 2.

A vasárnapi “rájátszás” újabb pontot hozott a Felsőcsatárnak a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában, így a csapat a tizenegyedik helyen zárta az őszi idényt. Folytatás tavasszal, március 1-jén.

A csapatok a Nádasd kupaszereplése miatt a hatodik fordulóban elmaradt mérkőzésüket pótolták az elmúlt vasárnap.

Felsőcsatári KSK-Club Walnut-Nádasd FC 2-2 (1-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. –  Horváth L., Cobzaru (Sipos M.), Podlaviczki, Varga P. – Krancz Gy., Kopácsi, Tieber (Virág K.), Böhm – Cseri, Veres T.

A mérkőzés első perceitől látszott, hogy a vendéglátó felsőcsatáriak pontért, pontokért küzdenek, így egyáltalán nem volt meglepő, hogy Kopácsi találatával már a 21. percben megszerezték a vezetést. A küzdelemre és a hangulatra jellemző, hogy a 45. percben egyszerre három sárga lapot osztott ki a játékvezető, kettőt a hazaiaknak, egyet a vendégeknek.

A kissé paprikás hangulat a második játékrészre csillapodni látszott, a 60. perc táján aztán lényegében el is dőlt a mérkőzés. Előbb a Nádasd egyenlített, de egy perc múlva újra vezetéshez jutott a Felsőcsatár (megint Kopácsi volt eredményes), aztán újabb két perc elteltével megint egálra hozta a mérkőzést a vendégcsapat. Az utolsó fél óra küzdelmesen, cserékkel és sárga lapokkal telt, de az eredmény nem változott.

A döntetlennel a Felsőcsatár egy helyet előbbre lépett a tabellán, a csapat a 11. pozícióban zárta az őszi idényt, illetve várja a tavaszi folytatást.

A mérleg: 14 mérkőzésből 4 győzelem, 2 döntetlen és 8 vereség, 14 pont.

A legtöbb gólt (hatot) Kopácsi (képünkön) szerezte, ezzel a 25. a góllistán.

A tabellát egyébként a Csákánydoroszló vezeti, a második a Szentpéterfa, a harmadik a Körmend.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Club Walnut-Nádasd FC 2-5 (0-4)

A fiatalok ugyancsak a 11. helyen állnak, 14 meccsből négyet megnyertek, tízet elveszítettek, 12 pontot szereztek.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!