Aktuális

Jegyzői állást hirdetett a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal

2020. január 13.

Közös megegyezéssel távozik a Toronyi Önkormányzati Hivatal éléről Horváth Eszter jegyző, ezáltal 19 év után Felsőcsatár jegyzőjeként is búcsúzik. A toronyi önkormányzat pályázatot írt ki a jegyzői munkakör betöltésére.

A kiírás szerint a pályázat útján kiválasztott jegyző vezetői megbízása határozatlan időre szól, a munkakört köztisztviselői jogviszonyban, teljes munkaidőben lehet ellátni. A jegyző feladata a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal vezetése, amelyhez Torony mellett Felsőcsatár és Dozmat is hozzátartozik.

A pályázatot postai úton a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal címére (9791 Torony, Rohonczi utca 6. ), elektronikusan pedig dr. Scheid Eszter aljegyző részére az aljegyzo@torony.hu e-mail címre lehet eljuttatni, míg személyesen ugyancsak dr. Scheid Eszternél (Torony, Rohonczi utca 6.) lehet leadni. A beadás határideje 2020. január 22-e.

A pályázatokról várhatóan január 27-éig döntenek az érintett polgármesterek a települések lakosságszám arányához viszonyított többségi szavazattal. A munkakör azt követően azonnal betölthető.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Scheid Eszter aljegyző nyújt a 94/540-521-os telefonszámon.

A részletes pályázati kiírást, amely tartalmazza a pályázati feltételeket és a beadandó dokumentumokat, itt lehet elérni.

 

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!