Aktuális

Szociális-igazgatási ügyintézői állást hirdetett a toronyi hivatal

2020. február 10.

Szociális-igazgatási ügyintézői munkakör betöltésére hirdetett állásajánlatot a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal. A pályázatokat február 21-éig lehet beadni, a munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A meghirdetett munkakört határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyban, teljes munkaidőben lehet betölteni.

A munkakörben foglalkoztatott főbb feladatai a hirdetmény szerint:

“A hivatalhoz tartozó három (Torony, Dozmat, Felsőcsatár) önkormányzat szociális feladatokkal és ellátásokkal kapcsolatos döntéseinek előkészítése. Az önkormányzati rendeletekben meghatározott pénzbeli és természetbeni ellátásokkal kapcsolatos feladatok, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény hatósági döntéseinek előkészítése, a szociális ellátásokról általános ügyfél-tájékoztató tevékenység. Az önkormányzati igazgatási, gyámhatósági feladatok ellátása. A feladatkörébe tartozó statisztikai és egyéb adatszolgáltatások teljesítése.A közfoglalkoztatotti programmal kapcsolatos ügyek intézése. Az ASP rendszerben az iktatási, irattározási feladatok.”

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (9791 Torony, Rohonczi utca 6. ). Kérik a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: T/114/2020 , valamint a munkakör megnevezését: Szociális-igazgatási ügyintéző.

vagy

  • Elektronikus úton dr. Scheid Eszter részére a aljegyzo@torony.hu e-mail címen keresztül.

A pályázati feltételekről, a benyújtandó iratokról és igazolásokról és az egyéb tudnivalókról itt lehet részletesen tájékozódni.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt dr. Scheid Eszter nyújt a 06/94/540-521-es telefonszámon.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!