Aktuális

Február 22-én lesz az idei Pinka extrém terepfutó verseny

2020. február 12.

Az idén február 22-én, jövő szombaton tartják Felsőcsatár határában az évről évre egyre népszerűbb, Pinka extrém elnevezésű terepfutó versenyt, amit a 2020-as vasi terepfutó sorozat harmadik állomásaként hirdettek meg a szervezők.

Felsőcsatár határában, a Pinka szurdokban, a dombtetőn álló Mária-kápolna és az avarkori sírok mellett, Nyugat-Dunántúl legszebb fekvésű futóútvonalán, páratlan szépségű természeti látnivalók érintésével haladhatnak a futók. A verseny extremitását egyebek mellett a nagy szintkülönbség adja, több helyen kifeszített kötelek között lehet teljesíteni a távot – írják a futóverseny weboldalán.

A február 22-ére, szombatra meghirdetett futóverseny résztvevői ezúttal is három táv közül választhatnak, lesz 21, 10 és 4,5 kilométeres útvonal. A hosszabb távon indulók délelőtt fél 11-kor, a 4,5 kilométeres szakaszt választók pedig öt perccel később állhatnak rajthoz. A versenyközpont az Erzsébet-laknál lesz.

A versenyre február 16-áig fogadnak el előzetes jelentkezéseket, mégpedig itt. Helyszíni nevezés is lehetséges a verseny napján reggel 9 óráig. További felvilágosítást Juhász Júliától lehet kérni a 06/30/3516930-as telefonszámon. A verseny weboldalát pedig itt lehet elérni.

 

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!