Aktuális

Szórólapos tájékoztatás az orvos-beteg találkozókról

2020. március 19.

Minden felsőcsatári háztartásba eljuttatják a mai nap során azt a szórólapot, amiben Konczér Katalin polgármester az orvos-beteg találkozásokkal kapcsolatban tájékoztatja a lakosságot.

Itt mutatjuk a tájékoztatót teljes terjedelmében:

TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt és kedves Felsőcsatáriak!

Dr. Grastyán Katalin háziorvos kérése alapján a következőkről tájékoztatom Önöket, a rendkívüli járványhoz kapcsolódóan:

1. Ahogy az országos médiákból is hallható volt, tisztelettel kérjük, hogy lázas beteg NE a rendelőben keresse fel a doktornőt, hanem telefonon (0630/480-4404) konzultáljon vele a teendőkről;

2. Az orvosi rendelő kapujára kihelyezésre került egy postaláda, ahova kérjük bedobni a kapott leleteket és gyógyszerigényüket;

3. Gyógyszerigény esetén kérjük egy papírra felírni az igénylő nevét, telefonszámát, az igényelt gyógyszer megnevezését, mennyiségét, amit pedig rendelési nap előtt a rendelő kapujánál elhelyezett postaládába kérünk bedobni. Az igényelt gyógyszerek másnap délutántól bármelyik gyógyszertárban kiválhatók recept nélkül, az elektronikus rendszernek köszönhetően. A gyógyszert hozzátartozónak is kiadják, amennyiben bemondja a beteg TAJ számát, illetve személyi okmánnyal igazolja magát. Amennyiben ettől függetlenül valaki kéri a doktornő által kiállított felírási igazolást, azt a rendelési napon, a rendelés végén, az orvosi rendelőben átveheti.

Hálásan köszönöm együttműködésüket és megértésüket!

Tisztelettel és szeretettel:

Konczér Katalin
polgármester

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!