Aktuális

Változott a fogászati ügyeleti ellátás rendelési ideje

2020. július 7.

A felsőcsatári lakosoknak július 1-jétől a fogászati ügyeleti ellátás hétvégén, továbbá munkaszüneti és ünnepnapon reggel 8 és délután 2 óra között történik Szombathelyen, a Wesselényi Miklós utca 4. szám alatti rendelőben.

Erről a Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezete értesítette a település polgármesterét Szombathely Város Közgyűlésének erre vonatkozó döntése alapján.

Az értesítésben hivatkoznak arra, hogy a Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, illetve Felsőcsatár Község Önkormányzata között fennálló megállapodás értelmében a községi önkormányzat – jogszabályi kötelezettségének eleget téve – a település lakossága részére a fogászati alapellátást és a fogászati ügyeleti ellátást a Szombathelyi Egészségügyi és Kulturális Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezete által működtetett fogorvosi, ügyeleti rendelőegységben biztosítja.

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlésének hivatkozott döntése a korábban létrejött megállapodás 3. a.) pontjában foglaltakat módosított a megállapodás többi pontjának változatlanul hagyása mellett.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!