Aktuális

Harmadosztályú ellenfelet kapott a focikupában a Felsőcsatár

2020. július 28.

Kisorsolták a Halmosi Zoltánról elnevezett Vas Megyei Labdarúgó Kupa első fordulójának párosítását. A másodosztályban szereplő Felsőcsatári KSK együttese harmadosztályú ellenfelet kapott, a mérkőzést augusztus 9-én, jövő vasárnap rendezik.

Augusztus második hétvégéjén, 8-án és 9-én rendezik meg a Halmosi Zoltánról elnevezett Vas Megyei Labdarúgó Kupa első fordulójának összecsapásait.

A megyei másodosztályban érdekelt Felsőcsatári KSK együttese harmadosztályú ellenfelet kapott. A csapat a Szombathelyi csoportban szereplő Kőszegfalvi SE otthonába látogat, a mérkőzést augusztus 9-én, vasárnap este 6 órai kezdéssel rendezik. Mivel a kőszegfalvaiak alacsonyabb osztályban játszanak, nem csak a pályaválasztás joga illeti meg a csapatukat, hanem akár a döntetlen is elég a továbbjutásukhoz. A Felsőcsatárnak tehát mindenképpen győznie kell.

Időközben elkészült a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában érdekelt csapatok párosítása is. A bajnokság augusztus 16-án kezdődik. A Felsőcsatári KSK hazai pályán nyitja az őszi sorozatot, az ellenfél pedig a Viszák együttese lesz. Az őszi idény teljes sorsolását később közöljük.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!