Aktuális

Jákon is begyűjtötte a három pontot a Felsőcsatári KSK

2020. szeptember 8.

Három mérkőzés után száz százalékos és a tabella harmadik helyére ugrott a Felsőcsatári KSK csapata a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. A felsőcsatáriak a riválisaiknál egy meccsel kevesebbet játszottak.

Az együttes vasárnap az utolsó helyezett Ják otthonában gyűjtötte be a három pontot.

Jáki SE-Felsőcsatári KSK 0-1 (0-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Czlenner (Krancz K.), Podlaviczki, Horváth L. Cobzaru (Takács B.) – Horváth Sz., Varga P., Krancz Gy., Schmalzl (Cseri B.) – Szakály Gy. (Kopácsi G.), Tóth D. (Böhm Á.)

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kissé álmosan indult a meccs, aztán belemelegedtek a csapatok, de az első játékrészben inkább a két tizenhatos között játszottak. A második félidőre frissített a vendégek edzője, két cserét is behozott, ami jó döntésnek bizonyult, ugyanis egyikük, Cseri B. (képünkön) az 53. percben megszerezte a vezetést a Felsőcsatárnak. A gólt követően mindkét oldalon frissítettek, fel is pörgött a játék, itt-ott keményebb focira váltottak, ami a sárga lapok számában is megmutatkozott. Az eredmény a végéig már nem változott, a sárga lapok száma viszont a hosszabbításban 3-3-ra módosult.

A negyedik forduló után a Felsőcsatár három győzelemmel, kilenc találattal, kapott gól nélkül – száz százalékos teljesítménnyel – a harmadik helyet foglalja el a tabellán.

Szeptember 13-án, vasárnap a Nádasd érkezik Felsőcsatárra, a mérkőzés fél 5-kor kezdődik. Az ellenfél ugyancsak száz százalékos, négy meccsükből négyet megnyertek, vezetik a bajnokságoz. Nehéz percek várnak a felsőcsatáriakra…

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!