Aktuális

Tartsuk távol a kutyákat szombaton a falun áthaladó triatlonistáktól!

2020. szeptember 9.

Felsőcsatárt is érinti szeptember 12-én, szombaton a 36. alkalommal meghirdetett, a koronavírus járvány miatt júliusról mostanra halasztott Vasi Vasember elnevezésű triatlonverseny, aminek várhatóan mintegy 400 résztvevője lesz.

A nagy múltú – egykor nemzetközi, ám a járványhelyzet miatt jelenleg nemzeti – triatlon verseny három szakaszból áll: ezerötszáz méter úszás a szombathelyi csónakázó tóban, negyven kilométer kerékpározás a Szombathely környéki települések, köztük Felsőcsatár érintésével, valamint tíz kilométer futás a szombathelyi Múzeumfalu körül.

Külön rajtol majd a férfiak, a szenior férfiak, a hölgyek és a váltók mezőnye, tehát időben elég hosszú lesz a verseny.

Tekintettel arra, hogy mintegy négyszáz kerékpáros versenyző és több tucatnyi kísérő halad majd át Felsőcsatáron szombaton várhatóan délelőtt 11 és délután 2 óra között, Konczér Katalin polgármester arra kéri a település lakóit, hogy legyenek türelmesek és segítőkészek a versenyzőkkel szemben, továbbá tartsák az udvaron a kutyákat, nehogy balesetet vagy más kellemetlenséget okozzanak az utcán kóborló, a nagy tömegtől esetleg megzavarodó állatok.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!