Aktuális

Túl nagy feladatnak bizonyult a listavezető Nádasd megállítása

2020. szeptember 14.

Elszenvedte az első vereségét vasárnap a Felsőcsatári KSK a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában az ötödik fordulóban lejátszott mérkőzésen a listavezető és mindeddig hibátlan Nádasd csapata ellen.

A vasárnapi vendég együttes megállíthatatlannak tűnik.

Felsőcsatári KSK-Club Walnut Nádasd 1-4 (0-2)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Czlenner (Krancz K.), Podlaviczki, Szakály, Horváth Sz. – Varga P., Tóth D., Böhm Á. (Takács B.), Cseri – Horváth L. (Schmalzl), Krancz K.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

A vendég Nádasd egy percig se hagyott kétséget afelől, hogy győzni érkezett Felsőcsatárra, így már az ötödik percben megszerezte a vezetést. A hazaiak nehezen találtak magukra, inkább  a védekezésre koncentráltak, de a 22. percben ez se volt elég, ugyanis másodszor is betalált a vendég együttes játékosa.

A második játékrészre mindkét csapat frissített, a Felsőcsatár hamarosan már a második cseréjét is behozta, de a 62. percben így is a Nádasd örülhetett az újabb gólnak. A felsőcsatáriak próbálkozásai rendre elhaltak, a vendégek viszont alig tíz perccel a harmadik gól után újra a hálóba juttatták a labdát, így a mérkőzés derekára végleg eldőlt, hogy a hazaiak ezen a találkozón aligha szereznek pontot. A felsőcsatári játékosok lelkesedését dicséri, hogy két perccel a lefújás előtt sikerült belőni a szépítő gólt, a csereként beállt Schmalzl (képünkön) volt eredményes. A hazaiakat azért is elismerés illeti, mert a vereség ellenére végig fegyelmezetten játszottak, míg a vendégek három sárga lapot is begyűjtöttek.

A Felsőcsatár az ötödik forduló után – egy mérkőzéssel kevesebbet lejátszva – három győzelemmel és egy vereséggel az ötödik helyen áll a tabellán.

A hatodik fordulóban a csapat vasárnap újra hazai pályán próbálkozhat a pontok begyűjtésével, a délután 4 órakor kezdődő mérkőzésen a tizedik helyezett Rábatótfalu lesz az ellenfél.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!