Aktuális

A vártnál könnyebben adta meg magát szombaton a Felsőcsatár

2020. október 12.

A hetek óta győzelmi szériában lévő Bajánsenye a vártnál könnyebben győzte le szombaton a vendég Felsőcsatárt a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában, ahol a hétvégén a 9. fordulót rendezték.

Az utóbbi öt fordulóban mindössze egy pontot veszített a Bajánsenye együttese.

Bajánsenye SE-Felsőcsatári KSK 3-0 (2-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. (Moór) – Szakály, Horváth Sz. (Kiss M.), Varga P., Krancz Gy. – Tóth D., Schmalzl, Böhm, Horváth L. – Krancz K., Kopácsi (Czlenner)

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Nem sokáig tartott a csapatok “tapogatózása”, a házigazdák már a 13. percben megszerezték a vezetést. A Felsőcsatárnak mintha nem tett volna jót a két hét kihagyás, a csapat játéka nem tűnt olajozottnak, ráadásul a védelem se állt a helyzet magaslatán. A Bajánsenye az első fél óra végén újabb találatot könyvelhetett el, így magabiztos vezetéssel vonulhatott pihenőre.

A második játékrészben is inkább a hazaiak akarata érvényesült. Jöttek a vendég cserék, de a frissítés se segített. A Bajánsenye a 81. percben büntetőhöz jutott, amit a játékosuk értékesített is, így végleg elszálltak a vendégek pontszerzési reményei.

A Felsőcsatár kilenc forduló után – hét meccset lejátszva – négy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a hetedik a tabellán.

A csapat jövő vasárnap a Csákánydoroszlót fogadja, a meccs 3 órakor kezdődik Felsőcsatáron. A tavaly óta sokat javult ellenfél jelenleg a negyedik, nem ígérkezik könnyűnek pontot szerezni ellenük.

 

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!