Aktuális

Egyedi szennyvíztisztító berendezések telepítése a szőlőhegyen

2020. október 20.

Pályázati lehetőség kínálkozik a felsőcsatári szőlőhegyen egyedi, teljesen környezetbarát szennyvíztisztító berendezések telepítésére. November 18-án este 6 órakor lakossági fórumot is tartanak a témában.

Pályázati lehetőség kínálkozik a felsőcsatári szőlőhegyen egyedi, teljesen környezetbarát szennyvíztisztító berendezések telepítésére. A települési önkormányzat képviselő-testülete azt szorgalmazza, hogy minél több telektulajdonos számára lehetővé váljon a csatlakozás a jelenleg még szervezés alatt lévő projekthez. Mindez természetesen csak azokat a tulajdonosokat érinti, akiknél már megtörtént a rácsatlakozás a kiépített vízhálózatra, de nincs megoldva a szennyvízelvezetésük.

A pályázatról további részleteket itt lehet olvasni.

Fontos kitétel a pályázatnál, hogy a beépítendő szikkasztók 80 százaléka lakóingatlanon kell legyen. Akinek a pincéje nincs lakóházzá minősítve, azok száma mindössze 20 százalék lehet.

A telektulajdonosoknak előzetesen rendelkezésükre bocsájtjuk a szükséges dokumentumokat, kérve azt, hogy tanulmányozzák át azokat, így is lehetővé téve számukra az alaposabb felkészülést a projekthez történő csatlakozásra.

Az excell táblázat például azt mutatja meg, hogy pontosan milyen adatokra lesz szükség – ez lesz az összesítő táblázat a szándéknyilatkozat és tulajdoni lap alapján. A megállapodást minden egyes tulajdonossal/tulajdonostárssal/haszonélvezővel külön-külön meg kell kötni.

ÖSSZESÍTŐ LISTA_minta-1

Szándéknyilatkozat_minta

Hozzájáruló nyilatkozat_minta-1

Együttműködési megállapodás_minta

Az érdekeltek minden nyomtatványt papíralapon átvehetnek a polgármesteri hivatalban október 21-étől, szerdától reggel 8 és déli 12 óra között.

A szennyvíztisztító berendezések telepítésének és a projekthez történő csatlakozás részleteiről az önkormányzat előre láthatóan november 18-án este 6 órakor tart lakossági fórumot. Aki teheti, erre a megbeszélésre vigye magával a szándéknyilatkozatot és a tulajdoni lapot.

A honlapon keresztül kérnek mindenkit, hogy az információkat juttassák el azon ismerősüknek/szomszédjuknak, akik internettel nem rendelkeznek.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!