Aktuális

Megint az utolsó percben dőlt el a három pont sorsa

2020. október 20.

Az utolsó percben lőtt góllal nyerte meg a mérkőzést a Csákánydoroszló vasárnap a Felsőcsatár otthonában a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Az őszi tizedik fordulót játszották a csapatok.

Mindkét oldalon volt egy-egy értékesített tizenegyes is.

Felsőcsatári KSK-Csákánydoroszló KSE 4-5 (1-1)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. – Horváth L., Horváth Sz., Varga P., Krancz Gy. (Podlaviczki) – Schmalzl (Takács B.), Böhm, Cseri, Szakály (Kopácsi) – Krancz K., Tóth D. (Czlenner)

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Határozott kezdéssel, már a 3. percben gólt ért el a vendéglátó Felsőcsatár, Böhm (képünkön) volt eredményes. A Csákánydoroszló viszonylag hamar válaszolt, a 15. percben egyenlített, mégpedig büntetőből. Kiegyensúlyozott játékkal folytatódott a félidő, egyik csapat se tudta gólra váltani a kezdeményezéseit.

Nem úgy a második játékrészben, amikor is két perccel a kezdés után a vendégek örülhettek a gólnak. A hazaiak szinte fel se ocsúdtak, máris jött a Csákánydoroszló harmadik találata. Erre öt perccel később a hazai Schmalzl válaszolt, így ismét reménykedhettek a felsőcsatáriak, hogy újra egálra hozhatják a mérkőzést. Sajnos nem így lett, a 65. percben jegyezhették fel a vendégek negyedik találatát. A Felsőcsatár azonban továbbra se adta fel, a csapat határozott támadásokat vezetett, aminek meg is lett az eredménye. Előbb Kopácsi szépített a 70. percben, majd öt perccel később büntetőből Horváth Sz. egyenlített. A gólokban gazdag mérkőzés keménykedésekkel folytatódott, mindkét részről három-három sárga lap lett ennek az eredménye. Aztán elérkezett a találkozó utolsó perce, amikor a vendégek megszerezték a győztes gólt.

A Felsőcsatár tíz forduló után nyolc lejátszott mérkőzéssel – négy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel – jelenleg a hetedik a tabellán. A csapat szombaton Körmendre látogat, a mérkőzés fél 3-kor kezdődik. Az ellenfél jelenleg az ötödik a tabellán. Nehéz meccs lesz.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!