Aktuális

Súlyos vereségbe szaladt bele a Felsőcsatár Körmenden

2020. október 26.

Sorozatban harmadszor szenvedett vereséget, ezúttal szombaton a Körmend otthonában a Felsőcsatár együttese a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában, ahol a tizenegyedik fordulót rendezték a hétvégén.

A csapat a vereségek ellenére tartja hetedik helyét a tabellán.

Tutitextil Körmend VSE-Felsőcsatári KSK 7-1 (2-0)

Felsőcsatári KSK: Tieber B. (Moór) – Podlaviczki, Szakály, Horváth Sz. (Virág), Varga P. – Krancz Gy., Schmalzl (Neubauer), Tieber, Böhm – Cseri, Horváth L.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Az első negyed óra az ismerkedés jegyében telt, aztán a 17. percben megszerezték a vezetést a hazaiak. Újabb negyed óra múlva két gólosra nőtt a Körmend előnye, és így is maradt az állás a félidő végéig.

A második játékrészben még magabiztosabb lett a hazai gárda játéka, öt perc se telt el, és már három gólos vezetéssel nyugtatta a közönségét a Körmend. A csapat egyre több támadást vezetett, a vendégek pedig egyre kevésbé tudták elejét venni a hazai próbálkozásoknak. A hetvenedik percben már hat góllal múlták felül a hazaiak a felsőcsatáriakat, akik viszont nem adták fel, és Cseri (képünkön) révén a 81. percben szépítettek. Hét perccel később a Körmend még erre is rátett egy lapáttal, és beállította a végeredményt. A Felsőcsatár nem érdemelt ilyen súlyos vereséget.

Tizenegy forduló után – kilenc lejátszott meccsel a háta mögött – továbbra is a tabella hetedik helyét foglalj el a Felsőcsatár, négy győzelem, négy vereség és egy döntetlen a mérlege.

A csapat szombaton újra hazai környezetben focizik, az ellenfél a hatodik helyezett Gyöngyöshermán-Szentkirály csapata. A szombathelyi gárda legutóbb ugyancsak vereséget szenvedett, hazai pályán a listavezető Nádasd ellen maradt alul. A szombati meccs fél 2-kor kezdődik.

 

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!