Aktuális

Több mint 600 ezer forintot kaptak a tűzoltók a fémhulladékért

2020. november 16.

Egészen pontosan 629 ezer 100 forintot kapott a Felsőcsatári Önkéntes Tűzoltó Testület az augusztus utolsó hetében a településen összegyűjtött fémhulladék ellenértékeként. Az egyesület köszöni a lakosság ehhez nyújtott segítségét és felajánlását.

Ahogy arról annak idején beszámoltunk, az augusztus végi települési lomtalanítási akciót megelőzően fémhulladék gyűjtést tartottak az önkéntes tűzoltók Felsőcsatáron. Az egyesület tagjai három napon át járták a házakat, hogy összeszedjék a feleslegessé vált fémhulladékot, amit a lakosság erre  célra felajánlott.

Az akció sikerét mutatja, hogy az így összegyűjtött fémekért összesen 629 ezer 100 forintot kapott az egyesület. (Emlékeztetőül: két évvel ezelőtt hasonló nagyságrendben, egészen pontosan 669 ezer 900 forint értékben sikerült összegyűjteni a fémhulladékot.)

A testület nevében Biroczki Zoltán parancsnok fejezte ki a köszönetét mindazoknak, akik az akció során felajánlották a fémhulladékot, illetve részt vettek a gyűjtésben. Az így kapott összeget teljes egészében az egyesület működési költségeire fordítják.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!