Aktuális

A járvány miatt nem fogadhat látogatókat a DJP Pont

2020. november 24.

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. közlése szerint a koronavírus járványra és a kormányzati intézkedésekre tekintettel az elkövetkezendő időben nem fogadhatnak látogatókat a DJP Pontok, így a felsőcsatári is csak online szolgáltatást nyújthat.

A DJP Pontok – köztük a felsőcsatári könyvtárban található – a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet alapján látogatókat nem fogadhatnak – tájékoztatott a Digitális Jólét Nonprofit Kft. Mint írják, az új helyzetre való tekintettel – a tavaszi időszakhoz hasonlóan – kérték a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség elnökét, hogy engedélyezze a DJP Mentorok számára a GINOP 3.3.1 programból beszerzett eszközökhöz való hozzáférést, azok DJP Pontról történő elvitelét. Amint erről döntés születik, tájékoztatjuk a lakosságot.

Az intézkedés lényege tehát, hogy az országban találgató DJP Pontok – ahogy a felsőcsatári is – egyelőre felfüggesztették a személyes ügyfélszolgálatot, a DJP Pontok a DJP-s szolgáltatásaikat – a következő rendelkezésig – csak online formában tudják biztosítani. Ha tehát valakinek például iratmásolásra, nyomtatásra, szkennelésre van szüksége, azt e-mailen kell kezdeményeznie esetünkben az info@felsocsatar.hu internetes címen. Ha pedig megérkezik az engedély, akkor ideiglenesen használatba adhatjuk a felsőcsatári könyvtárban lévő DJP Pont eszközeit, elsősorban is a három laptopot.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!