Aktuális

Az iskola hatvan diákja vett részt a napközis táborban

2021. július 1.

A Felsőcsatári Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola hatvan tanulója – a diákság több mint fele – vett részt abban a napközis táborban, amit az intézmény a Szombathelyi Tankerületi Központtal közös, Csodaszarvas elnevezésű pályázata nyomán szervezhettek meg a tanév lezárását követő két hétben.

A pályázatnak köszönhetően a tábor – beleértve a programokat és az étkezést is – teljesen ingyenes volt a jelentkező tanulók számára. Program pedig volt bőven, a gyerekek egy percig se unatkoztak.

A pályázat az iskolában szervezett programokon túl központi előadások megtekintését is lehetővé tette a táborozók számára. Ennek köszönhetően például műsorral szórakoztatta a gyerekeket a kultúrházban a PTE Brass Band fúvózenekar, illetve ugyanitt A világ legzenésebb meséje címmel egy beavatószínházi előadás megtekintésére is kínálkozott lehetősége a diákoknak.

“Emellett volt nálunk operatőr, lufibohóc, szerveződött számos kézműves, sport- és vizes foglalkozás is. Sőt, egy kis-balatoni kirándulásra is sor kerülhetett, ahol a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság munkatársának köszönhetően madármegfigyelésen is részt vehettek a diákjaink” – számolt be a további programokról Szegleti Veronika intézményvezető.

(Képeink a még érvényben lévő járványügyi korlátozások betartásával a kultúrházban megrendezett programokon készültek.)

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!