Aktuális

Szerdáig még lehet jelentkezni a sopron-kópházai kirándulásra

2021. július 19.

Szerdáig meghosszabbították a szervezők a jelentkezés határidejét a július 31-ére, jövő szombatra tervezett sopron-kópházai autóbuszos kirándulásra. Az indulást reggel 7 órára tervezik, a hazaérkezés pedig a késő esti órákban várható.

Kirándulást szervez Sopronba és Kópházára július 31-én, szombaton a felsőcsatári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat, erről a postaládákba eljuttatott szórólapokon tájékoztatták a lakosságot. Eredetileg július 19-éig, azaz a mai napi lehetett jelentkezni az útra, ezt hosszabbították meg két nappal, azaz szerda délután 4 óráig. Aki csatlakozni szeretne a kirándulókhoz, hívja a 06/20/3616877-es vagy a 06/30/3149917-es telefonszámot.

Az autóbusz díját teljes egészében a nemzetiségi önkormányzat fedezi, a kirándulóknak a vacsora és a borkóstoló költségeire 6 ezer 500 forintot kell fizetniük.

A tervezett program:

Soproni városnézés, hálaadás a kópházai templomban Richárd atyával, interaktív kiállítás megtekintése a horvátságról Kópházán, estebéd a Levandában (gordon, roston csirke, petrezselymes burgonya, vegyes saláta), majd borkóstoló (hatféle bor) a Payrits pincészetben.

(Képünkön az ország egyetlen horvát étterme és panziója, a kópházai Levanda bejárata látható.)

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!