Aktuális

Váltsanak e-számlára – erre buzdítja az ügyfeleit a VASIVÍZ ZRt.

2021. július 20.

Három hónapos kampányt indított az elektronikus számlázásra történő átállás népszerűsítésére a VASIVÍZ ZRt. – derült ki cégnek a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalhoz küldött tájékoztatójából.

Mint írják, a VASIVÍZ ZRt. a térség egyik legnagyobb zöld vállalata, elkötelezett a környezetvédelem mellett és becsüli a helyi értékeket. Jövőbeni célkitűzése, hogy a fenntarthatóság elve mellett minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után.

A cégnek ebbe a törekvésébe illeszkedik az a három hónapos kampány is, amelynek során az elektronikus számlázásra történő áttérésre buzdítják az ügyfeleiket. A céljuk, hogy legalább ezer felhasználó igényeljen és térjen át e-számlára a hagyományos csekk helyett, kiállva ezzel a környezetvédelem, a felhasználók kényelme, biztonsága mellett és támogatva egyúttal a helyi ESŐEMBERKE Alapítványt közhasznú céljainak az elérésében.

Ez pedig úgy lehetséges, hogy akik a július 1-je és szeptember 30-a közötti három hónapos kampány ideje alatt e-számlát igényelnek, ezzel a döntésükkel havonta 500 forinttal támogatják az alapítványt. Minél előbb igénylik az e-számlát, annál nagyobb lesz az adomány összege.

Erről, valamint az e-számlára történő átálláshoz szükséges regisztrációról itt lehet bővebben olvasni.

A kampányról szóló tájékoztatót pedig itt mutatjuk:

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!