Aktuális

Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK néven folytatja a labdarúgó csapat

2021. július 22.

Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK néven adta be a nevezését a 2021/2022-es bajnokságra a település labdarúgó csapata – tájékoztatott Kiss András, az egyesület új elnöke. Ezentúl három falu, Felsőcsatár, Vaskeresztes és Horvátlövő önkormányzata támogatja a csapat szereplését.

Kiss András az előzményekről elárulta: a tavalyi évet lezáró bankettre – annak apropóján, hogy a felsőcsatári csapatban a környékbeli települések játékosai is szerepelnek – meghívták Vaskeresztes, Horvátlövő és Pornóapáti polgármesterét is. (Az utóbbihoz egy félreértés miatt nem jutott el a meghívás.) A meghívottak közül ott volt a megbeszélésen Krancz Tamás Vaskeresztes, valamint Bugnits Vilmos Horvátlövő polgármestere, akik mindketten ígértet tettek a csapat jövőbeni támogatására. Ezt utóbb a két település önkormányzata meg is szavazta, míg Pornóapáti nem támogatta az elképzelést.

Így tehát szeptembertől Felsőcsatár, Vaskeresztes és Horvátlövő önkormányzati támogatásával kezdheti meg a csapat a szereplését a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályában. Mindez hozta magával a névváltoztatást is, hogy ezáltal is kifejeződjön a csapat körül kialakult háttér.

Az egyesület a közelmúltban tisztújító közgyűlést is tartott, ahol Simon István lemondott elnöki tisztségéről, Csák Zsolt pedig elnökségi tagságáról. A tisztújítás során az egyesület új elnökének Kiss Andrást választották. Az elnökség tagjai: Böhm Ákos, Csák István, Kopácsi Gergely, Horváth Tamás, Hérics Róbert és Tieber János.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!