Aktuális

Újonc ellen kezdi a kupasorozatot a Felsőcsatár csapata

2021. július 29.

Az augusztusban induló bajnoki idényben újoncnak számító körmendi gárda, a Berki FC ellen kezdi meg a kupasorozatát a Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK labdarúgó csapata augusztus 7-én, szombaton este 6 órai kezdettel.

Kisorsolták a Magyar Kupa Halmosi Zoltánról elnevezett Vas megyei labdarúgó kupasorozatának első fordulós mérkőzéseit. A párosítás szerint a másodosztály Déli csoportjában szereplő Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK idegenben kezd augusztus 7-én, jövő szombaton este 6 órakor. Az új bajnoki idényben újoncnak számító, a harmadosztály Körmendi csoportjába beosztott Berki FC lesz az ellenfél. A csapat persze nem teljesen ismeretlen, hiszen a Körmendi Téglagyári SE újjáalakult együtteséről van szó.

A kupasorozatban megszokottak szerint mindig az alacsonyabb osztályban szereplő csapat a pályaválasztó. További könnyítés a “gyengébbnek” számító együtteseknek, hogy a továbbjutásukhoz a döntetlen is elég. A Felsőcsatár így csak győzelem esetén léphet tovább a második fordulóba.

A bajnoki idény egyébként egy héttel később kezdődik, a Felsőcsatár augusztus 15-én hazai pályán fogadja az első osztályból kiesett Szarvaskend együttesét.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!