Aktuális

Megszületett a döntés: a Szentpéterfa kapja a három pontot

2021. szeptember 3.

Meghozta a határozatát a Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóságának Versenybizottsága a vasárnap félbeszakadt Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK-Szentpéterfai SE mérkőzésen történtekkel kapcsolatban. Eszerint a mérkőzést lejátszottnak tekintik. A mérkőzésen szerezhető 3 pontot a pályán elért 4:0-ás gólkülönbséggel a Szentpéterfai SE csapata javára igazolja.

Megszületett a fegyelmi határozat a kiállított játékosok ügyében is. A Versenybizottság Krancz Györgyöt eltiltotta a soron következő három felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzéstől. Horvát Szabolcs eltiltása egy bajnoki mérkőzésre szól. Cseri Bertalan ugyancsak egy mérkőzésre szóló eltiltásban részesült. Mindemellett a színes lapok után járó büntetésként a felsőcsatári sportkört 8 ezer forint pénzbüntetéssel sújtották, továbbá kötelezték arra, hogy a saját költségén szövetségi ellenőrt fogadjon a soron következő két hazai felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzésre.

Ugyancsak a találkozón történtek miatt a Versenybizottság a szentpéterfai Páll Szilvesztert szeptember 14-éig eltiltotta a mérkőzésen való részvételtől.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!