Aktuális

Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást? – Erről szól a könyv

2021. szeptember 22.

Az ünnepi könyvhét alkalmából ingyenesen letölthető új könyvét küldte meg weblapunk szerkesztőségébe Nógrádi Gábor író. A Ki nyeri meg az oroszlánsimogatást? című online kiadvány – Cakó Ferenc animációs filmrendező és grafikus illusztrációival – egy játékos rendőrségi nap vetélkedőjéről szól.

A történet szerint Papa és a gyerekek látogatnak el erre a bizonyos vetélkedőre, hogy megnyerjék az oroszlánsimogatást vagy valami mást. A kötet célja a baleset- és bűnmegelőzés – elsősorban a gyerekekhez szól, de felnőtteknek is nagyon hasznos.

“Nem tudhatjuk, hogy Felsőcsatár lakosai közül kit mentettek meg az elmúlt 25 évben a 210 ezer példányban megjelent balesetmegelőző könyveink. Ami tény: a halálos közlekedési gyerekbalesetek száma a tizedére esett az elmúlt évtizedek alatt. Ha továbbítják a könyveinket e-mailben vagy elhelyezik weblapon, közösségi oldalon, még megmenekülhet néhány gyerek és felnőtt. Mert a történetek nem csak gyerekeknek szólnak. Ötven könyvemet, regényemet a tapasztalatok szerint legalább annyi felnőtt olvassa, mint fiatal” – írta levelében a szerző.

Az online kiadványt itt lehet letölteni:

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!