Aktuális

Papírforma? 6-0-ra győzött a listavezető a Felsőcsatár ellen

2022. május 9.

A listavezető Csákánydoroszló otthonában szenvedett hat gólos vereséget vasárnap a Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában, ahol a huszonötödik forduló mérkőzéseit rendezték meg a hétvégén. A Felsőcsatár továbbra is a kilencedik a bajnokságban.

A felsőcsatáriak hullámzó tavaszi teljesítményét figyelembe véve papírforma eredmény született.

Csákánydoroszlói KSE-Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK 6-0 (1-0)

Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK: Moór – Horváth L., Horváth Sz., Krancz Gy., Schmalzl (Krajczár) – Böhm, Cseri B., Hábetler, Krancz K. – Windisch, Orbán

Az első fél órában kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés, aztán a 29. percben megszerezte a vezetést a házigazda. A második játékrészben, a találkozó 54. percében Horváth L. öngólt vétett, így kettőre növelte az előnyét a Csákánydoroszló. Három perccel később aztán megindult a hazaiak gólhengere, huszonhárom perc alatt négy gólt lőtt a listavezető. Közben, 5-0-ás állásnál Cseri B. piros lapot kapott, így tíz emberre fogyatkozott a vendégcsapat.

A Csákánydoroszló elsőségét ezúttal sem fenyegette semmi, ahogy a vendégcsapat kilencedik helyezését se, ugyanis a Felsőcsatár még mindig két pontos előnyben van a tizedik helyezett Őriszentpéterrel szemben. Igaz, az őrségiek megnyerték az utóbbi két mérkőzésüket, így egyre közelebb kerültek a Felsőcsatárhoz.

A tabella egyébként szinte kettészakadt, az első öt helyezett rendre győztesen hagyja el a pályát, míg az utolsó négy helyezettnek mintha esélye se lenne a győzelemre. A két csoport között elhelyezkedő csapatok pedig változó teljesítményt nyújtanak.

Jövő vasárnap a negyedik Körmend lesz a Felsőcsatár vendége, a meccs délután 5 órakor kezdődik. A hazaiakra újabb nehéz forduló vár.

Ifi:

Csákánydoroszlói KSE-Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK 2-2 (2-1)

Derekasan helytálltak a felsőcsatári fiatalok, a harcosságukat dicséri, hogy 0-2-ről egyenlítettek. Őrzik a negyedik helyüket.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!