Aktuális

Hét góllal gázolt át a Tutitextil-Körmend a Felsőcsatáron

2022. május 16.

Esélyt se adva, nagy gólaránnyal győzte le vasárnap a Tutitextil-Körmend a Pinkavölgye-Felsőcsatár együttesét a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában, ahol a huszonhatodik forduló mérkőzéseit rendezték meg a hétvégén. Már csak négy forduló van hátra a tavaszi szezonból, a Felsőcsatár a kilencedik helyről hajrázhat.

Sorozatban három találkozón nem tudott pontot szerezni a Felsőcsatár.

Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK-Tutitextil-Körmend VSE 1-7 (0-2)

Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK: Moór (Krancz K.) – Czlenner, Horváth L., Pehr, Horváth Sz. (Windisch) – Krancz Gy. (Sipos), Kopácsi (Krajczár), Schmalzl (Horváth M.), Cobzaru – Cseri B., Hábetler

A találkozó első fél órája szinte ugyanúgy zajlott, mint egy héttel korábban a Csákánydoroszló otthonában: tapogatózó játék, kevés esemény. Aztán a vendégek egy perc alatt váratlanul két gólt szereztek, megadva ezzel az alaphangot a folytatáshoz.

A második játékrész elején mezőnyjátékos váltotta a kapust a hazai csapatban. Két perccel ezután a harmadik góljukat is belőtték a körmendiek, ezzel kényelmesebbre vették a játékot. Így is jöttek az újabb vendég találatok, amire a hazaiak játékosa, Cobzaru (képünkön) 0-5-ös állásnál tudott válaszolni. Ám ez se ingatta meg a körmendieket, a végéig még két találattal javítottak a gólarányukon.

A Felsőcsatárt az utóbbi három forduló vereségei ellenére se tudták beérni az ellenfelek, a csapat továbbra is a kilencedik, de a mögötte lévő Őriszentpéternek már csak egy pont a hátránya.

Jövő vasárnap Telekesre látogat a csapat, az ellenfél jelenleg az utolsó előtti helyet foglalja el, tehát legyőzhető. A mérkőzés délután 5 órakor kezdődik.

Ifi:

Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK-Tutitextil-Körmend VSE 2-4 (2-1)

A felsőcsatári fiatalok az első félidőt még jól hozták, aztán elfáradtak, végül felülkerekedett rajtuk a körmendi gárda.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!