Aktuális

A tűzoltók már gyűjtik a fémhulladékot, hétfőn pedig lomtalanítás

2020. augusztus 26.

A helyi tűzoltó testület tagjai tegnap, azaz kedden megkezdték és a késő délutáni órákban ma is folytatják Felsőcsatáron a fémhulladékok összegyűjtését. Augusztus 31-én, hétfőn pedig teljes körű lomtalanítás lesz a településen.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az idei lomtalanítási akciót augusztus 31-én, hétfőn tartja a településen az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Felsőcsatár Község Önkormányzatával közösen.

Konczér Katalin polgármester ezzel kapcsolatban két dolgot ajánl különös tekintettel a felsőcsatáriak figyelmébe.

Egyrészt lényeges, hogy az elszállítandó limlomokat hétfőn reggel öt óráig mindenki a saját ingatlanja elé rakja ki, jól megközelíthető helyre.

Másrészt a kellemetlenségek elkerülése érdekében figyeljen mindenki arra, hogy mi nem számít limlomnak, mit nem szállít el a szolgáltató. A részletek ebben a felhívásban olvashatók:

Szintén beszámoltunk már arról is, hogy a felsőcsatári tűzoltók az idén is összegyűjtik a faluban a fémhulladékot. Ez az akció tegnap, azaz kedden már megkezdődött és a mai napon, tehát szerdán a késő délutáni órákban folytatódik. A felsőcsatáriak ebbéli segítségét és együttműködését köszöni a helyi önkéntes tűzoltó testület vezetősége.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!